ZF 24

Administratorii ERA Iasi: retailerii trebuie sa-si asume ca vor veni cu bani de-acasa

Administratorii ERA Iasi: retailerii trebuie sa-si asume ca vor veni cu bani de-acasa

Nicolae Danciu, director general al Omilos Group

08.03.2009, 14:39 51

Nicolae Danciu, directorul general al companiei de dezvoltare imobiliara Omilos, proprietarul parcului comercial ERA Shopping Park din Iasi, apreciaza ca solicitarile unor retaileri de a le fi reduse chiriile sunt nejustificate, in contextul in care ar trebui sa-si asume faptul ca in urmatoarea perioada vor pierde bani.

"Retailerii ar fi bine sa se mai uite si la ei in ograda. Cand schimba colectiile, daca au toate marimile la produse, cum sunt serviciile, in loc sa solicite in continuu chirii mai mici. Proprietarii sunt capabili sa faca anumite compromisuri pentru a-si mentine spatiile ocupate, dar retailerii stiu sa le faca? Inchiderea magazinelor nu este o solutie", spune directorul Omilos.

Danciu si Valentin Preda, fost director al City Mall, care in prezent este consultant al Omilos, apreciaza ca "retailerii trebuie sa lupte in aceasta perioada, sa stie ca trebuie sa aduca astazi bani de acasa, pentru a putea face dublu peste trei ani, cum au facut in vremurile bune ale pietei".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO