ZF 24

Afacerile A&D Pharma, proprietarul farmaciilor Sensiblu, au crescut cu 12% la nouă luni, la 1,54 mld. lei

11.11.2009, 16:22 53

Cel mai mare distribuitor de medicamente din Romania, grupulA&D Pharma, inregistrat in Olanda, a inregistrat in primelenoua luni ale anului afaceri de 1,542 miliarde lei, in crestere cu12% in moneda nationala, insa in scadere in euro cu 3%, la 364,6milioane euro, din cauza variatiei cursului valutar, a anuntatastazi compania, intr-un comunicat transmis bursei de laLondra.

A&D Pharma, proprietarul lantului de farmacii Sensiblu sireteaua de distributie Mediplus, a obtinut n primele noua luni din2008, compania a avut afaceri de 1,371 miliarde lei, respectiv de376,9 milioane euro.

"Continuam sa implementam masuri de control al costurilor pentrua atinge tinta de profitabilitate. (...) Reglementarile au devenitmai dure din cauza introducerii unei noii legislatii privindcresterea fondurilor pentru sistemul de sanatate din Romania", adeclarat, in comunicat, directorul general al A&D Pharma,Robert Popescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO