ZF 24

Afacerile PricewaterhouseCoopers au crescut cu 20% in anul fiscal 2006-2007

Afacerile PricewaterhouseCoopers au crescut cu 20% in anul fiscal 2006-2007
25.07.2007, 16:09 18

Afacerile firmei de audit PricewaterhouseCoopers (PWC)in Romania au crescut in anul financiar incheiat in luna iunie 2007 cu 205, la 40,5 milioane de dolari (30 de milioane de euro), a anuntat astazi compania.

Potrivit unui comunicat al companiei, rezultatele financiare plaseaza PWC pe primul loc in topul auditorilor din Romania. PWC este inclusa in grupul "Big Four" al auditorilor din Romania, alaturi de KPMG, Ernst&Young si Deloitte.

Portofoliul de clienti al firmei din Romania numara companii din diverse sectoare economice, preponderent din sectorul energetic, al telecomunicatiilor, automobilelor si cel al serviciilor financiare.
Compania a avut in ultimii ani un ritm de crestere constant de peste 20%, crestere reflectata si in numarul tot mai mare de clienti, acestia provenind atat din randul multinationalelor cat si din randul firmelor romanesti.
In prezent, peste 50% din portofoliul de clienti de audit ai companiei sunt companii romanesti.

Vasile Iuga, Directorul General al companiei estimeaza ca la momentul actual PricewaterhouseCoopers detine in Romania o cota de piata de aproximativ 13-15%.

PricewaterhouseCoopers este prezenta in Romania din 1991 si in prezent opereaza in Romania si Moldova printr-o retea de 4 birouri conduse de o echipa formata din doisprezece parteneri si peste 550 de angajati: Bucuresti, Cluj, Timisoara si Chisinau, la care se va adauga in curand al cincilea birou la Constanta..

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO