ZF 24

Alcatel-Lucent va extinde reteaua Teletrans, in baza unui contract de cateva milioane de euro

11.01.2008, 18:40 12

Compania Teletrans, subsidiara a Transelectrica, a selectat o solutie Alcatel-Lucent pentru extinderea si optimizarea retelei de fibra optica, valoarea contractului fiind de cateva milioane de euro, a anuntat astazi Alcatel-Lucent Romania, citata de Mediafax.

Prin acest contract, Teletrans va extinde capacitatea retelei optice existente pentru a oferi acoperire nationala si pentru a raspunde viitoarelor cerinte de crestere.

Cu o prezenta in 130 de state, Alcatel-Lucent este unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de echipamente de telecomunicatii.

Functionala din anul 2003, Teletrans are ca domeniu de activitate serviciile IT si de comunicatii pentru administrarea retelei electrice de transport din Romania.

Compania are in administrare 5.000 de kilometri de fibra optica si furnizeaza servicii de transport de date si acces pentru operatori de comunicatii.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO