ZF 24

ALRO avea energie ieftina inca de la 1 iulie 2005

07.03.2007, 18:59 14

Presedintele Comisiei de ancheta parlamentara pentru analiza activitatii MEC, deputatul PSD Iulian Iancu, a declarat, astazi, dupa audierea managerilor de la Nuclearelectrica si Hidroelectrica, ca, din datele furnizate de acestia, ALRO Slatina beneficia de energie ieftina inca de la 1 iulie 2005.
"Din datele prezentate de catre manageri, niciunul nu vrea sa recunoasca faptul ca s-au exercitat presiuni asupra lor. Insa apare un semn de intrebare: ALRO avea energie ieftina de la 1 iulie 2005, in pachet hidro si nuclear. Iar din septembrie avea chiar exclusiv hidro-nuclear. Prin urmare, nu se intelege de ce a mai fost nevoie de o interventie in 2006 pentru energie ieftina, cand ei deja aveau", a afirmat Iancu.
"Atunci se pune intrebarea daca interventia s-a facut pentru a li se diminua pretul sau a fost facuta pentru a li se majora cantitatile, pentru ca energie ieftina oricum aveau", a spus Iancu.
Comisia de ancheta parlamentara pentru analiza activitatii MEC i-a audiat, miercuri, pe managerii Nuclearelectrica si Hidroelectrica. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO