ZF 24

ANIS si ARIES au conducere executiva comuna

03.10.2007, 12:44 20

Valerica Dragomir, directorul executiv ANIS (Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii), a preluat si coordonarea echipei executive a ARIES (Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software) incepand cu 1 octombrie, au anuntat reprezentantii ANIS.

Potrivit acestora, conducerea executiva comuna va asigura o tranzitie mai usoara catre noua asociatie, rezultata din fuzionarea celor doua asociatii. La sfarsitul lunii iunie, ARIES si ANIS au decis sa fuzioneze, obiectivul principal fiind formarea unei singure organizatii cu o influenta mai puternica in piata.

Florin Vrejoiu, fostul vicepresedinte executiv al ARIES, va deveni director pentru relatia cu membrii, in timp ce Alexandru Borcea va ocupa functia de director de programe.

"Intentia noastra este ca in perioada urmatoare, atat conducerile organizatiilor, cat si echipele executive sa initieze o serie de consultari cu companiile membre, pentru ca noua organizatie sa reflecte cat mai bine preocuparile membrilor sai, a declarat Valerica Dragomir, director executiv ANIS si ARIES.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO