ZF 24

Argillon: am majorat productia de 10 ori

24.09.2006, 18:40 12

Producatorul de izolatori din portelan de medie si inalta tensiune Argillon Romania, parte a concernului Argillon GmbH Germania, a inregistrat pe primele sase luni ale anului o crestere la nivelul cifrei de afaceri de 4,7 milioane de euro, valoare reprezentand o crestere de 670% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand acest indicator s-a cifrat la 700.000 de euro.
"Iesirea de pe piata europeana a companiei NGK, cel mai mare producator de izolatori din lume, care a decis sa inchida singura fabrica din Europa (Belgia), a lasat libera o portiune din piata. De asemenea, in momentul actual piata izolatorilor din portelan pentru inalta tensiune are un trend ascendent in lume, in general, dar mai ales in Europa. Cererile mari de pe piata europeana sunt o consecinta a cresterii investitiilor in domeniul energetic.", a declarat pentru ZIARUL FINANCIAR Danut Pop, director general Argillon Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO