ZF 24

Arobs Transilvania Software din Cluj devine distribuitor al tabletelor Archos

Arobs Transilvania Software din Cluj devine distribuitor...
18.06.2013, 12:16 504

Furnizorul de soluţii software Arobs din Cluj-Napoca, controlat de Voicu Oprean, a devenit din această lună distribuitorul tabletelor Archos pe piaţa locală.

Astfel, din 18 iunie tablete din gamele Titanium şi Gen 10 XS vor fi disponibile la partenerii Arobs din ţară în patru modele: Titanium 80, Titanium 101, Gen 101 XS şi GamePad, o tableta de 7’’ dedicată pasionaţilor de jocuri, conform unui comunicat al companiei.

Tabletele Archos sunt diponibile în reţeaua distribuitorilor Arobs cu preţuri începând de la 799 de lei.

Compania Arobs Transilvania Software este specializată în dezvoltarea de software pentru aplicaţii mobile, soluţii de localizare şi management al flotelor auto folosind tehnologia GPS, precum şi soluţii de SFA şi CRM pe terminale mobile.

În anul 2008 Arobs a lansat Smailo, primul brand de sisteme de navigaţie GPS din România, iar incepând cu anul 2012, portofoliu Smailo a fost extins prin lansare tabletelor Smailo Web Energy.

Compania Arobs Transilvania Software a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 10,1 mil. euro, mai mult cu 8% faţă de anul anterior.

Pe piaţa locală compania are sedii în Cluj-Napoca şi birouri regionale operaţionale în Bucureşti şi Iaşi. Totodată, Arobs deţine birouri şi în afara ţării, în Budapesta, Chişinău şi San Diego, California, iar prin colaborarea cu distribuitorii compania este prezentă şi pe piaţa din Polonia. Acţionarul principal al firmei este directorul general, Voicu Oprean, cu 90% din titluri.

Compania franceză Archos, cu peste 4 milioane de tablete vândute în anul 2012, are sediul central la Paris şi deţine şapte fabici la nivel global. Parteneriatul demarat cu Google Android în anul 2008 a ajutat Archos să devina unul dintre cele 8 branduri de tablete certificate de Google la nivel mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO