ZF 24

Asortarea vestimentară a cuplului

Asortarea vestimentară a cuplului

Autor: Ovidiu Buta

30.04.2014, 13:51 617

O extindere a eleganţei de cel mai mare rafinament o constituie punerea de acord a domnului şi a doamnei pentru ca, atunci când ies în lume, să alcătuiască o imagine de ansamblu armonioasă.

Acest lucru se obţine în primul rând prin respectarea de către amândoi partenerii a aceluiaşi dress code, dar şi prin alegerea unor forme şi culori şi mai ales a unor materiale din aceleaşi familii. Dacă doamna are rochie din mătase, e plăcut ca şi cămaşa domnului să aibă aceeaşi preţiozitate şi ca stofa hainei să nu fie rugoasă, ci fină, uşor lucioasă.

Culorile cămăşii, cravatei şi batistei domnului pot fi şi ele alese în funcţie de paleta cromatică a ţinutei perechii lui.
 

Un caz special este cel al imaginii cuplului la ceremonia căsătoriei. Dacă mireasa ţine de obicei să se costumeze în zână şi nu scapă prilejul de a îmbrăca rochia albă cu văl, reacţiile mirilor sunt foarte diverse.

Citiţi articolul integral pe www.gq.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO