ZF 24

Atac armat comis intr-un centru comercial american

30.04.2007, 13:38 13

Trei persoane au fost impuscate mortal iar alte cel putin doua au fost ranite, ieri, intr-un atac armat care a avut loc intr-un centru comercial din Kansas City, a anuntat politia, citata de Reuters.
Atacatorul figureaza printre victimele iincidentului.

Politia investigheaza daca atacatorul, ucis de un ofiter, a fost implicat si intr-o alta crima, comisa la circa zece kilometri de centrul comercial.

Duminica, posturile locale de televiziune au relatat ca prima victima este o femeie in varsta de 67 de ani, gasita moarta in bucataria sa. Membrii familiei au declarat ca aceasta era hartuita de unul dintre vecini.

Politia din Kansas City a anuntat ca un barbat, neidentificat inca, a parcat in fata centrului comercial aglomerat si a impuscat mortal doua persoane care parcasera langa masina sa.

Atacatorul a intrat in centrul comercial si a ranit cel putin alte doua persoane, potrivit unuia dintre politisti, sergentul Tony Sanders.

Un ofiter de politie a fost ranit in cursul acestor incidente, insa viata sa este in afara pericolului. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO