ZF 24

Becali: "Imunitatea unui europarlamentar este cea mai mare imunitate, mai mare decat cea romaneasca. Este cea mai mare imunitate de pe glob"

08.06.2009, 21:50 59

"Imunitatea unui europarlamentar este cea mai mare imunitate, mai mare decat cea romaneasca. Este cea mai mare imunitate de pe glob", jubila, duminica seara, Gigi Becali, la sediul PRM, in asteptarea confirmarii mandatului de europarlamentar, scrie Gandul. Ieri, a aparut insa problema interdictiei pe care o are de a parasi tara, problema pe care nu o poate rezolva asa de usor cum a crezut la inceput. Intre timp, s-a hotarat sa exerseze engleza, ca sa ajunga o celebritate in PE. Vadim, refuzand colaborarea cu popularii europeni, in randul carora activeaza si "dusmanii" udemerişti, s-a gandit sa formeze el o noua familie politica: aceea a crestinilor patrioti.

Intristat dupa aflarea vestii ca, deocamdata, nu poate iesi din tara, Gigi Becali s-a ambitionat sa le demonstreze tuturor criticilor sai ca ii va depasi in competenta pe toti colegii europarlamentari: "Pana mi se termina mandatul, vreau sa fiu cel mai recunoscut europarlamentar. Este prima mea reusita si de-acum inainte vreau sa cresc pe linie politica". Despre visul de marire al europarlamentarului Gigi Becali cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO