ZF 24

Belgienii care cumpărau terenuri din elicopter şi vindeau centre comerciale cu 80-90 mil. euro sar dintr-o insolvenţă în alta

Aşa ar fi vrut belgienii să arate mallul de pe platforma Helitube din Colentina. Firma care deţinea terenul a intrat însă în insolvenţă.

Aşa ar fi vrut belgienii să arate mallul de pe platforma Helitube din Colentina. Firma care deţinea terenul a intrat însă în insolvenţă.

Autor: Cristi Moga

16.06.2013, 19:09 2761

Grupul belgian BelRom, care a dezvoltat pe piaţa locală opt parcuri comerciale în toate regiunile ţării, a ajuns în situaţia de a avea patru firme în insolvenţă în România, după ce în perioada 2006-2008 compania vindea proiectele Sibiu Shopping City şi Promenada Târgu-Mureş cu preţuri de 80-90 de milioane de euro fiecare.

Acum, belgienii au în insolvenţă firma care administra afacerile locale Bel Rom Management Services, firma care deţine platforma Helitube din cartierul bucureştean Colentina pe care era prevă­zută construirea unui mall, precum şi societăţile ce deţin centrele comerciale Electroputere Craiova (din mai 2013) şi Promenada Focşani (de la sfârşitul săptămânii trecute).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO