ZF 24

Beyer, Bucharest Ring: Este mai ieftin sa organizam circuitul cu muncitori si firme din Germania si Austria decat din Romania

17.07.2008, 20:00 15

La doua saptamani de la punerea in vanzare, 8.000 de bilete au fost deja achizitionate pentru editia de anul acesta a Bucharest Challenge, care se va desfasura pe un circuit special amenajat in jurul Palatului Parlamentului, intre 24 si 27 august.

"Incasarile din acest an vor ajunge la aproximativ 1,2 milioane de euro in cazul in care vom vinde toate cele 120.000 de bilete. Trebuie subliniat ca in acest an exista bilete individuale pentru fiecare zi, si nu unul pentru toate trei, cum a fost anul trecut", a declarat pentru ZF Hartmut Beyer, fost pilot de formula 3 si GT care este si presedintele companiei Beyer Industrial Consulting.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine in cat timp preconizeaza organizatorul circuitului auto stradal Bucharest Challenge ca isi va amortiza investitia si de ce este mai ieftin sa lucreze cu forta de munca straina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO