ZF 24

Bogdan Georgescu, Intel România: Pentru 2014 ţintim o cotă de 30% pe piaţa tabletelor PC din Europa de Est

Bogdan Georgescu, Intel România: Pentru 2014 ţintim o...

Autor: Adrian Seceleanu

02.10.2013, 00:07 336
Compania braşoveană Allview, unul dintre cei mai mari producători locali de tablete, va lansa în premieră un model care foloseşte noile procesoare ale companiei americane.
 
Vânzările de tablete PC cu procesoare Intel vor creşte „exploziv“ anul viitor în Europa de Est, inclusiv pe piaţa din România, în condiţiile în care pe rafturile retailerilor locali vor ajunge atât gadgeturi realizate de marii jucători internaţionali, cât şi, în premieră, echipamente cu preţuri competitive realizate de companii locale precum Visual Fan (Allview) din Braşov, a declarat într-un interviu pentru ZF Bogdan Georgescu, channel account manager în cadrul Intel România.
 
„Anticipăm pentru anul viitor o explozie a vânzărilor de tablete PC pe plat­forme Intel“, a spus Georgescu. „Ţintim o cotă de piaţă de 30% în Europa de Est. Obiectivul nu este încă stabilit pentru piaţa din România.“
 
Această creştere va avea loc în condiţiile în care, spune Georgescu, noua generaţie de procesoare a Intel vine la un preţ mai mic - atractiv chiar şi pentru companii locale - în condiţiile în care performanţele (putere de procesare, performanţă grafică, durată de funcţionare a bateriei) sunt mai bune sau comparabile cu alte platforme tehnologice de pe piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO