ZF 24

Bogdan Mihail, Smithfield Ferme: Eu sunt blocat in Londra de doua zile

18.04.2010, 17:02 106

"Eu sunt blocat in Londra de doua zile si astept sa se eliberezecursele pentru a pleca mai departe in Statele Unite ale Americii.Trebuia sa ajung saptamana asta si in Mexic dar nu cred ca mai potsa ajung", spune Bogdan Mihail, directorul general al SmithfieldFerme, una dintre diviziile locale ale gigantului americanSmithfield.

Managerul Smithfield sustine ca traficul aerian este blocat inLondra pana maine la ora 13. "Nu ne anunta nimeni nimic, dar nutine de companiile aeriene ci de operatorii de zbor si decontinuitatea eruptiei vulcanului. Se reevalueaza situatia lafiecare sase ore si se fac teste pentru a vedea daca cenusavulcanului afecteaza zborul avioanelor", a completat el.

Mihail sustine ca revenirea in Romania sau chiar pe continenteste aproape imposibila in conditiile in care nu sunt locuri liberela niciun mijloc de transport terestru sau maritim din Anglia.

"Din Anglia poti ajunge pe continent fie cu trenul caretraverseaza Canalul Manecii prin tunelul subacvatic, fie peferibot, dar nu exista trafic cu Europa Continentala pentru ca numai sunt locuri libere de ieri la niciun mijloc de transport iarcozile la bilete sunt imense, de sute de persoane", a mai spusdirectorul general al Smithfield Ferme, adaugand ca singuramodalitate de a veni din Anglia spre Romania este cu trenul pana laParis, iar de acolo cu un alt tren sau cu o masinainchiriata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO