ZF 24

Bojan Jagodic, Novartis: Piata farma locala este foarte competitiva si agresiva, cu o prezenta solida a producatorilor locali

09.09.2008, 19:30 39

Bojan Jagodic, care conduce operatiunile locale ale gigantului farmaceutic elvetian Novartis din luna iulie a acestui an, spune ca in perioada urmatoare compania va incerca sa-si intaresca prezenta in Romania prin extinderea retelei de distributie, lansarea de noi produse si infiintarea unei entitati juridice.

"Novartis vede in Romania una dintre pietele cu cel mai rapid ritm de crestere din regiunea central si est-europeana si de aceea am vrea sa ne concentram mai mult pe aceasta piata. Avem sapte lansari de produse programate pentru anul viitor, in arii precum tratamentul hepatitei, hipertensiune, transplant, astm alergic", a spus Bojan Jagodic, managing director al Novartis Romania intr-un interviu acordat Ziarului Financiar.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cand va face Novartis investitii majore pe piata romaneasca si care este viata companiilor in piata farmaceutica din Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO