ZF 24

Britanicii de la Endava caută 40 de oameni pentru divizia de servicii suport IT din Cluj

Britanicii de la Endava caută 40 de oameni pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

05.12.2013, 19:32 467

Subsidiara locală a grupului britanic Endava, specializată în furnizarea de servicii IT de business pentru aplicaţii financiare, telecomunicaţii, media şi tehnologia IT, are deschise în prezent peste 40 de poziţii de suport IT pentru divizia de servicii de management a centrului din Cluj-Napoca.

În prezent în cadrul acestui departament sunt deschise peste 40 de poziţii de suport IT, precum Service Desk Analyst, IT Support Engineer, Senior Network Support Engineer, Senior IT Systems Administrator şi Service Delivery Manager. Compania planifică o creştere a echipei de Managed Services de la 100 de oameni la peste 150 în România până în luna iulie 2014.

Divizia de Managed Services a Endava livrează servicii de management pentru infrastructura IT, consultanţă şi suport tehnic pentru sisteme desktop şi mobile, iar printre clienţi se numără liderii  marilor centre financiare, dar şi unii dintre jucătorii internaţionali din telecom şi media. Endava România a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 14,5 milioane de euro.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.12.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO