ZF 24

Bursa isi propune sa devina obiectiv turistic

Bursa isi propune sa devina obiectiv turistic
27.01.2009, 18:08 14

Bursa de Valori Bucuresti, in colaborare cu Asociatia Brokerilor, demareaza programul “Ziua portilor deschise”, incepand de maine, 28 ianuarie, ora 9:45, cu scopul de a atrage cat mai multi potentiali investitori si a-i familiariza cu mecanismele bursiere, cu potentialul investitiei pe piata de capital sau semnificatia indicatorilor bursieri.

“Este o initiativa prin care ne propunem sa aduce BVB mai aproape de investitori. BVB isi va deschide portile pentru public, pentru aproximativ o jumatate de ora, la deschiderea sesiunii de tranzactionare. Vizitatorii vor avea prilejul de a asista la comentariile deschiderii pietei, sa adreseze intrebari si sa se familiarizeze cu investitia pe Bursa”, a declarat Anca Dumitru, directorul general BVB.

De asemenea, prin aceasta initiativa, conducerea BVB isi propune ca sediul Bursei sa devina unul din punctele de atractie turistica pe harta economico-financiara a Bucurestiului.

Initiativa BVB vine dupa ce anul trecut, piata de capital, la nivelul indicelui BET a consemnat o scadere cu pana la 70% fata de 2007, iar valoarea tranzactiilor s-a diminuat in aceasi perioada cu 54%, ajungand la 1,9 mld. euro.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO