ZF 24

CA-ul Telekom România discută astăzi schimbările în top management

CA-ul Telekom România discută astăzi schimbările în...

Consiliile de administraţie ale companiilor din grupul Telekom România vor discuta astăzi schimbările propuse de grupurile Deutsche Telekom şi OTE în top managament, au declarat pentru ZF surse de pe piaţa locală de comunicaţii.

Conform datelor ZF, reprezentanţii DT şi OTE îl vor propune astăzi oficial pe slovacul Miroslav Majoros în funcţia de CEO al fostelor companii Cosmote şi Romtelecom, în locul germanului Nikolai Beckers care urmează să îşi încheie mandatul.

Majoros este în prezent CEO şi preşedinte al Slovak Telekom, companie parte a DT. El a absolvit Facultatea de electronică şi informatică din cadrul Universităţii de tehnologie din Bratislava, iar ulterior a urmat programe de educaţie în management la Harvard Business School şi Stanford Graduate School of Business.

După ce şi-a finalizat studiile în 1983 el a început să lucreze pentru compania de broadcasting a televiziunii din Slovacia, unde a deţinut diferite poziţii. În 1993 el a fost numit şef al companiei. Un an mai târziu a fost recrutat de compania americană IBM unde a fost numit director de vânzări al subsidiarei locale. În perioada 1998-2000 el a fost director general al IBM Slovacia, iar în perioada 2000-2002 a fost şef al operaţiunilor furnizorului de echipamente şi servicii de IT pentru Cehia şi Slovacia. El este CEO & preşedinte şi membru în boardul de directori ai Slovak Telekom de aproape 13 ani, respectiv din luna ianuarie a anului 2003.

Nikolai Beckers este CEO al grupului Telekom România din aprilie 2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO