ZF 24

Calendarul de business al anului 2015

Martie 2015 - se va finaliza construcţia pasajului de la Piaţa Presei, pe sensul de intrare în Capitală.

galerie foto

Autor: Ioana David

06.01.2015, 00:07 938

România va afla în primul trimestru cu mai multă exactitate rezervele de gaze din Marea Neagră şi tot până în martie, la Bucureşti este programată să se finalizeze construcţia pasajului de la Piaţa Presei, pe sensul de intrare în Capitală.

Proiectul din Piaţa Presei, pasajul din Piaţa Sudului şi cei 10 km de autostradă sunt singurele din domeniul infrastructurii din 2015, an în care singurele evenimente notabile ar putea să vină din zona de fuziuni şi achiziţii. Vânzarea Enel, a Regina Maria ori listarea Hidroelectrica ar putea să dinamizeze mediul de business, arată calendarul de business din 2015 realizat de ZF, un instrument de lucru pentru mediul de afaceri util în realizarea agendei de lucru.

2015 va fi însă bogat în concerte, artişti precum cântăreţul britanic Robbie Williams, violonistul André Rieu sau trupa rock OneRepublic având programate spectacole în Capitală. În august începe tot în Capitală Festivalul Internaţional George Enescu. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO