ZF 24

Catalin Popa : Am avut discutii de preluare a competitorilor si achizitia ramane o oportunitate

07.07.2008, 20:00 15

Euroclinic, primul spital privat de mari dimensiuni de pe piata locala, urmeaza sa intre intr-o noua etapa, in conditiile in care actionarii, grupul olandez Eureko, ar putea semna pana la sfarsitul anului vanzarea catre un operator international.

"Un spital evadat de la buget" era titlul unui articol din 2001, in care ZF publica in premiera intentia grupului financiar Eureko, care controleaza si compania de asigurari Interamerican, de a dezvolta un sistem privat care sa includa mai multe spitale. Dupa sapte ani, perioada in care pe piata a mai aparut o singura unitate de mari dimensiuni (Life Memorial - MedLife) si in care au fost anuntate planuri similare de alti cativa competitori, actionarii Euroclinic par sa regandeasca intreaga pozitionare pe piata. Dar nu singuri.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine de ce are nevoie primul spital privat, Euroclinic, de resursele unui operator de talie internationala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO