ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
12.11.2009, 10:00 17

Banca Angliei creste estimarile privind economia MariiBritanii

Banca Angliei a schimbat in crestere drastica estimarile privindevolutia economiei in urmatorii doi ani, dar inca se asteapta carevenirea acesteia sa fie una inceata si instabila ca urmare ascaderii puternice a productie fata de inceputul anului trecut.

Mervyn King, guvernatorul bancii, a declarat ca Marea Britanie"se confreunta cu o perioada prelungita de ajustare a balanteicomerciale", pe fondul reducerii cheltuielilor de catre gospodarii,companii si guvern, o tendinta care va limita presiunileinflationiste.

BlueCrest muta 50 de angajati la Geneva

BlueCrest Capita, unul dintre cele mai mari fonduri de hedging,isi muta o parte semnificativa din operatiuni la Geneva pe fondulnelinistilor in crestere cu privire la statutul Londrei de centrual activitatii managerilor de active.

Fondata in 2000 de fostii traderi ai JPMorgan, Bill Reeves siMike Platt, firma de 15,5 miliarde dolari este al treilea mare fondde hedging din Europa. Este pregatit sa isi mute 50 deangajati.

India pune sub urmarire conturi UBS legate de anchetadin Marea Britanie

O amenda aproape record impusa UBS, grup financiar elvetian, decatre autoritatile financiare din Marea Britanie face parte dintr-oancheta privind trecutul unor conturi administrate privat ceapartin unor cetateni de nationalitate indiana, printre care seafla si magnatul Anil Ambani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO