ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
26.01.2010, 10:06 6

Obama promite sa ajute americanii din clasa demijloc

Presedintele american Barack Obama si-a indreptat atentia catreamericanii din clasa de mijloc, despre care el a spus ca au fostdezavantajati mult timp. El a promis ca ii va ajuta sa isi creascacopii si sa aiba grija de parintii acum in varsta.

China ar putea deveni cel mai mare producator dedescoperiri stiintifice pana in 2020

Sectorul de cercetare din China a cunoscut in ultimele treidecenii cea mai puternica dezvoltare din lume, potrivit FinancialTimes, iar ritmul nu pare sa incetineasca. Jonathan Adams, directorde cercetare la Thomson Reuters, a spus ca ritmul de crestere alerta trimis China pe locul doi in lume dupa Statele Unite, insa dacava continua pe aceeasi traiectorie, pana in 2020 ar putea devenicel mai mare producator de descoperiri stiintifice.

Presedintele HSBC nu este de acord cu bonusurilemari

Stephen Green, presedintele HSBC si al British Bankers'Association, a criticat structura bonusurilor si sumele mari cesunt acordate, previzionand ca viitoarele bonusuri vor fi mai micisi vor fi calculate mai rational.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO