ZF 24

CJ Satu Mare a scos la licitatie asfaltarea a 105 kilometri de drumuri

02.10.2007, 17:26 19

Consiliul Judetean (CJ) Satu Mare a scos la licitatie prin sistemul electronic de achizitii publice (SEAP) asfaltarea a 105 kilometri de drumuri judetene, pentru care are la dispozitie peste 31 de milioane de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al CJ Satu Mare, Ciprian Fabian, a anuntat astazi ca licitatia va avea loc in data de 5 octombrie, prin sistemul electronic de achizitii publice (SEAP), insa este de asteptat ca lucrarile la aceste tronsoane de drumuri sa inceapa doar in primavara anului viitor.

Lista celor 18 tronsoane de drum judetean, pe o lungime de 105 kilometri, care trebuiau modernizate cu prioritate, prin executarea unor covoare asfaltice de sase centimetri, a fost aprobata de Consiliul Judetean in sedinta din luna septembrie 2006, alaturi de alte 15 portiuni de drum pentru care acum nu mai sunt bani. Sefii Consiliului Judetean au promis atunci ca drumurile vor fi asfaltate pana in toamna acestui an.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO