ZF 24

CNADNR aloca 2 mil. euro pentru pregatirea centurilor din Rosiorii de Vede, Targoviste si Titu

15.03.2010, 12:37 32

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale dinRomania (CNADNR) organizeaza procedura de licitatie deschisa invederea atribuirii contractului pentru serviciile de asistentatehnica pentru elaborarea studiului de fezabilitate, proiectuluitehnic, detaliilor de executie si documentatiei de atribuire pentruvariantele de ocolire ale oraselor Rosiorii de Vede, Targoviste siTitu.

Contractul va fi finantat din fonduri nerambursabile de laComunitatea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionalasi de la Bugetul de Stat, valoarea estimata a contractului fiind de8,5 mil. lei (2 mil. euro), inclusiv TVA.

Durata contractului de achizitie publica va fi de 15 luni de ladata atribuirii, iar criteriul de atribuire va fi "oferta cea maiavantajoasa din punct de vedere economic". In alegerea oferteicastigatoare, propunerea financiara va avea o pondere de 40%, iarcea tehnica 60%.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor departicipare este 27 aprilie 2010, ora 11:00, deschiderea acestoraurmand sa aiba loc in aceeasi zi la ora 13:00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO