ZF 24

Coffee Republic intra pe piata cafenelelor din Romania

18.05.2007, 11:51 46

Coffee Republic, unul dintre cele mai cunoscute lanturi de baruri de cafea espresso din Marea Britanie, a incheiat un acord de master-franciza cu firma Krruss Holdings pentru dezvoltarea unei retele de cafenele in Romania.
Krruss Holding a fost fondata de Salim Thava si Shaf Ali, avand activitati in sectorul de retail si imobiliar din Romania.
Acordul permite firmei din Romania sa deschida cafenele Coffee Republic Deli, precum si sa acorde drepturi de franciza altor operatori ai unor astfel de cafenele, a anuntat, astazi, compania.
"Coffee Republic poate beneficia de oportunitatile de dezvoltare din Romania, odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007", a declarat directorul general al Krruss Holdings, Salim Thava.
In afara de Romania, Coffee Republic a incheiat alte trei acorduri de franciza si se afla in negocieri avansate pentru intrarea pe noi piete. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO