ZF 24

Compania canadiana Magna este singurul ofertant pentru preluarea Chrysler

06.05.2007, 16:31 13

Producatorul canadian de componente auto Magna International este singurul ofertant pentru preluarea Chrsyler, divizia americana a grupului auto DaimlerChrsyler, potrivit publicatiei germane Automobilwoche, citata de Reuters.
Magna este, la momentul actual, "singura parte interesata serios de Chrsyler", relateaza publicatia de specialitate, citand surse apropiate negocierilor.
Bancile de investitii lanseaza in mod intentionat zvonuri privind interesul fondurilor Cerberus si Blackstone pentru compania auto, din motive "tactice", se mai spune in articol.
DaimlerChrsyler va adopta, in luna mai, o deciziei privind vanzarea diviziei americane, iar tranzactia urmeaza sa fie finalizata in doua luni.
Oficialii DaimlerChrsyler au refuzat sa comenteze informatiile.
Daimler va pastra, initial, o participatie la Chrysler, companie care inregistreaza pierderi, iar Magna va revinde Chrsyler, probabil, dupa restructurarea producatorului auto, apreciaza oficialii din industria de profil. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO