ZF 24

Companiile de telefonie mobila lanseaza serviciul concurent pentru iPhone

14.06.2007, 12:26 8

Industria de telefonie mobila, precum si patru mari companii de editare de muzica, lanseaza astazi serviciul MusicStation, care va putea fi accesat de pe majoritatea aparatelor, devansand astfel iPhone, produs de Apple, care va fi disponibil pe piata la 29 iunie, informeaza Financial Times.

Serviciul MusicStation, asigurat utilizatorilor la tarife accesibile, este sustinut de producatorii de telefoane Nokia, Sony Ericsson, Motorola si Samsung, de 30 de operatori de comunicatii mobile, de companiile de editare de muzica Universal Music Group, Sony BMG, EMI Music si Warner Music International, precum si alte firme independente.

Companiile din domeniul muzical spera astfel ca MusicStation sa contribuie la auditia in proportie de masa, pe telefoanele mobile.

Telefonul iPhone produs de Apple, care va fi lansat pe piata americana la sfarsitul acestei luni, va permite utilizatorilor un acces facil la magazinul online iTunes al companiei, urmand modelul de succes al playerului portabil iPod. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO