ZF 24

Cosmote Romania va urmari o "crestere agresiva" a numarului de clienti

23.02.2007, 16:32 17

Strategia Cosmote Romania din acest an va urmari o "cresterea agresiva a portofoliului de clienti" prin atragerea de noi utilizatori de pe piata si de la ceilalti competitori, Vodafone si Orange, a declarat, astazi, directorul general al operatorului, Nikolaos Tsolas.

"Constrangerile impuse de piata de capital ma impiedica sa fac o estimare legata de numarul de clienti la finele acestui an, dar ne asteptam sa atingem o cifra foarte buna. Faptul ca Orange Romania a anuntat ca in acest an va atrage circa 600.000 de noi utilizatori arata ca a luat in calcul evolutia foarte buna a Cosmote din 2006, cand numai in ultimul trimestru a adaugat portofoliului circa 556.000 de utilizatori", a spus Tsolas.
Tsolas a mai spus ca noutatile pe care le pregateste Cosmote Romania vor incerca sa surprinda principalii competitori din piata, Orange si Vodafone.
"Vom lansa serviciul i-Mode in a doua parte a anului si vom aduce noi produse si servicii dedicate segmentului de clienti persoane juridice. De asemenea, vom lansa impreuna cu Romtelecom pachete comune de servicii si produse, discutiile fiind demarate cu noua conducere a operatorului national de telefonie fixa", a spus Tsolas.

Tsolas a mai spus ca operatorul va participa "obligatoriu" la viitoarea licitatie pentru acordarea de licente de operare in tehnologia WiMAX.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO