ZF 24

Cristian Tudor Popescu, campionul României la tenis seniori 55+

no title

Autor: Gândul

13.06.2011, 19:49 1489

Cristian Tudor Popescu, senior editor gândul , a câştigat duminică, la Satu Mare,Campionatele Naţionale de Tenis pentru seniori la categoria devârstă 55+. 140 de jucători au luat parte la ediţia din 2011 aNaţionalelor de seniori, un turneu de grad IV trecut atât încalendarul FR de Tenis cât şi în cel al Federaţiei Internaţionalede Tenis (ITF).

Noul campion de tenis al României a avut nevoie de trei ore de jocpentru un 6-4, 3-6, 7-6(6), scor cu care l-a învins pe PetruSantei, reputatul fost profesionist, nimeni altul decât campionulde anul trecut.

Acesta a fost cel de-al cincilea turneu din circuitul FRTcâştigat de CT Popescu în acest an, după victoriile de laTârgovişte, Bucureşti( "Memorialul Tache Caralulis"), Suceava şiCâmpulung Muscel.

"Am observat că în provincie interesul pentru astfel de turnee estemai mare decât în Bucureşti. Iar la Satu Mare, spre exemplu, înziua finalelor erau peste o sută de oameni în jurul terenului detenis", a spus CTP, încântat să vadă cât de importante sunt pentrupopularizarea tenisului în România aceste turnee de seniori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO