ZF 24

Cristian Tudor Popescu: E greu sa fii patriot

19.11.2008, 09:21 22

Am cazut pe ganduri la auzul stirii ca presedintele Basescu isi abandoneaza Volkswagenul şi va conduce o Dacie de la SPP ca sa incurajeze productia nationala in vremuri de criza. Eu, carevasazică, ce fac, ca Dacie am de 14 ani incoace si mai sunt destui "daci" prin Romania? Noi ce facem, cum ne manifestăm iubirea de tara? Dar milioanele de romani care n-au decat carute, biciclete sau picioare? Ei nu pot pentru ca sa fie patrioti, ca dl presedinte.

Speranta Romaniei e la cei care au Volkswagen, BMW (iar se supara pe mine dl Gabriel Liiceanu) Audi, Volvo, ca sa nu mai vorbim de Ferrari, Bugatti, Bentley sau Maybach – sa le vanda sau sa le bage in garaj si sa-si ia Logan. Parca-l vad cu ochiul mintii pe dl Gigi Becali suit pe Logan in Piata Universitatii – dar o tine capota?

Mai zice dl Basescu sa cumparam produse romanesti – buy romanian! Magistrala idee, dar care produse si care productie? Cititi despre cat de greu este sa fii patriot in Romania pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO