ZF 24

Cum a ajuns IP Devel sa recruteze 150 de oameni pentru Ericsson

19.10.2008, 15:30 38

Companiile specializate in recrutare au un nou concurent pentru plasamentele in industria IT&C: producatorul de software IP Devel, care a recrutat deja 300 de oameni pentru companii ca Orange, Ericsson, Siveco, S&T sau IBM.

Aproximativ 150 din cei 300 de angajati pe care ii are la Bucuresti la centrul de servicii global al Ericsson, GSDC, au fost recrutati prin intermediul IP Devel. Ericsson a inceput procesul de recrutare pentru centrul global de servicii de la Bucuresti in luna mai a anului trecut. "Neavand intern toate resursele necesare pentru o recrutare de volum, am apelat la consultanta", spune Horia Toader, director de resurse umane al Ericsson pentru Romania si Moldova.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, cum a fost selectata IP Devel pentru recrutare la Ericsson si care au fost avantajele pe care compania le-a avut fata de alti contracandidati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO