ZF 24

Cum arata santierul celui mai scump mall din Romania

Cum arata santierul celui mai scump mall din Romania
11.09.2009, 09:57 116

Reuven Havar, country manager al AFI Europe, dezvoltatorulproiectului AFI Palace Cotroceni Mega Mall, spune ca data dedeschidere stabilita pentru centrul comercial este 23 septembrie,existand doar o "mica posibilitate" ca deschiderea sa se faca cucateva zile intarziere.

O cupola care "s-ar putea sa fie cel mai mare dom din Europa,sau macar din regiune", un munte in miniatura, format deocamdatadin mai multe stanci, un contur pe podeaua de gresie plina demateriale de constructii, care delimiteaza "albia" prin care vacurge un rau, echipe ale chiriasilor care isi masoara spatiilecontractate si incep amenajarile, mult praf si agitatie din plin -astfel ar putea fi descrisa o zi de lucru pe santierul AFI PalaceCotroceni Mega Mall - denumit initial Cotroceni Park - proiect careva atrage, pana la finalizare, o investitie de peste 300 demilioane de euro - cea mai mare de pe plan local.

"Avem pe santier 1.500 de muncitori care lucreaza 14 - 16 ore pezi. Faptul ca nu lucreaza 24 de ore din 24 de ore poate fi un lucrubun, arata ca nu sunt sub presiune", spune Reuven Havar, countrymanager al dezvoltatorului proiectului. Potrivit acestuia,inaugurarea centrului, stabilita pentru 23 septembrie, ar putea fiintarziata "in cel mai rau caz cu cateva zile".

Despre stadiul in care se afla constructia celuimai scump mall din Romania impreuna cu o galerie fotocititi pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO