ZF 24

Cum sa castigi la loto din 3 in 3 luni - versiunea beta

Cum sa castigi la loto din trei in trei luni - versiunea beta

Autor: inCont.ro

03.08.2011, 09:48 1819

Unii joaca toata viata la loto si nu castiga niciodata. Altiicastiga cu primul bilet cumparat. Se spune ca loteria este un jocal hazardului. Matematicienii specialisti in probabilitati audemonstrat, insa, ca daca se urmeaza un anumit ritm, castigurilesunt garantate.

Deocamdata metoda a fost testata doar in America si doar laLoteria din Massachusetts. Astfel, un grup de genii intr-alematematicii au descoperit o "slabiciune" a acestei loterii, scrieBoston Globe.

In mod normal, exista o sansa din peste 9 milioane ca cineva sacastige premiul cel mare. Dar dupa 3 luni in care marele premiu nuse castiga, loteria il "sparge" in mai multe castiguri mai mici,care vor fi diponibile in urmatoarele saptamani.

Daca un jucator nimereste 5 numere din 6 intr-o saptamana normala,poate castiga 4.000 de dolari. In saptamanile in care premiul celmare este impartit, cu 5 numere nimerite din 6 se pot castiga panala 134.000 de dolari. Secretul este cumprarea cat mai multor biletesi bifarea cat mai multor numere. Citiţi mai mult desprecum să câştigi la loto din 3 în 3 luni pewww.incont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO