ZF 24

Cum va arata cel mai luxos restaurant din Romania

Cum va arata cel mai luxos restaurant din Romania
24.02.2009, 09:25 25

1.000-1.500 euro, atat va costa sa-ti inchiriezi un apartament privat de luat masa la restaurantul "Illusions", scrie Gandul. "Modestii" vor plati doar 80 euro de caciula, insa vor manca la comun.

De la finele lui martie, "Illusions", cel mai tare restaurant din Romania, va inchiria apartamente private pentru servit cina milionarilor care vor sa nu fie iscoditi de la celelalte mese cand sorb supa din lingura aurita.

Apartamentul, a carui inchiriere incepe de la mia de euro, are, pe langa salonul de cinat, si o incapere de "relax" cu ferestre mari, in care meseanul si invitatii sai pot rasfoi presa, butona telecomanda plasmei, citi corespondenta electronica la o tigara de foi si un paharel cu coniac. Chelnerul se va strecura pe nesimtite, ca si cum n-ar fi, se va apropia de "big boss" si, exprimandu-se in grai dambovitean, english, francais ori espaniol, va culege preferintele culinare intr-un carnetel. Despre ce va oferi noul restaurant de lux si cati bani trebuie sa ai ca sa iei masa acolo cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO