ZF 24

Curiero si TCE Logistica intra, dupa fuziune, in liga celor care rezista pe termen lung

22.06.2008, 19:30 19

Anunturi repetate de vanzare, negocieri intense si un final neasteptat: n-au trecut nici trei luni de cand Curiero confirma ca vinde 25% din actiuni catre Asesoft si presedintele companiei, Bogdan Carcu, s-a razgandit. Pana la urma se va intampla totusi o tranzactie, dar cu RTC, grupul detinut de omul de afaceri Octavian Radu, scrie revista Business Magazin.

TCE, divizia de logistica a grupului RTC, va inghiti, asadar, Curiero. Desi noua firma - ce se va numi RTC Logistica - se plaseaza tot pe locul al treilea in topul firmelor de curierat, dupa Fan Courier si Cargus, "in termeni de cifra de afaceri ajungem foarte aproape de primii doi jucatori", declara Octavian Radu, adaugand ca "avand un rulaj de 26 de milioane de euro, intram in liga celor care rezista pe termen lung".

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine de cine va fi controlata compania dupa fuziunea propriu-zisa si cu cat se va majora capitalul acesteia in urma tranzactiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO