ZF 24

Cushman & Wakefield Echinox îşi întăreşte departamenul industrial prin recrutarea unui nou senior consultant

Cushman & Wakefield Echinox îşi întăreşte...

Autor: Roxana Rosu

20.07.2017, 10:56 191

Cushman & Wakefield Echinox îşi consolidează departamentul industrial prin recrutarea Anamariei Tihu, specialist cu o experienţă de peste 10 ani în vânzări, aceasta urmând să ocupe poziţia de Senior Consultant, responsabil cu intermedierea închirierii de spaţii logistice şi de depozitare, dar şi de dezvoltarea portofoliului de clienţi.

 „După 10 ani de vânzări în domeniul logistic, am acceptat oportunitatea de a activa în domeniul consultanţei imobiliare şi am încredere că experienţa mea de până acum mă va ajuta să performez şi în noua direcţie aleasă.”, a spus Anamaria Tihu, Senior Consultant, Industrial Agency - Cushman & Wakefield Echinox.

Ea deţine un master în "Sisteme Telematice pentru Transporturi", la Universitatea Politehnică din Bucureşti şi a activat în ultimii 10 ani la compania DHL, ultima poziţie ocupată fiind cea de Account Manager.

În ultimele 12 luni, departamentul industrial al Cushman & Wakefield Echinox a intermediat tranzacţii de închiriere de spaţii de depozitare cu o suprafaţă de 60.000 mp şi gestionează în prezent negocieri pentru încă aproximativ 50.000 mp.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO