ZF 24

Dancu: Victoria lui Victor Ponta a pus capat vanghelizarii in PSD

21.02.2010, 12:16 67

Vasile Dancu, unul dintre liderii Grupului de la Cluj din PSD,considera ca alegerea lui Victor Ponta in functia de presedinte alPSD a pus capat "vanghelizarii" in partid, afirmand ca mareaprovocare a noului presedinte este "sa trezeasca partidul pentrumersul inainte".

"Sunt bucuros ca a castigat un prieten si cred ca prin victorialui Ponta s-a pus capat vanghelizarii in PSD. Nu a fost, insa, unproces de trezire, de iluminare a partidului, pentru ca daca neuitam la echipa de vicepresedinti si chiar desfasurarea Congresuluiau aratat ca partidul nu are un climat schimbat, si nu are, inca,un nou suflu. Mircea Geoana si Marian Vanghelie au blocat evolutiaPSD si marea provocare a lui Ponta va fi sa trezeasca partidulpentru mersul inainte", a declarat, duminica, pentru Mediafax,Vasile Dancu.

Dancu a precizat ca membrii Grupului de la Cluj din PSD il vorsprijini pe Ponta in masura in care acesta le va solicita explicitsprijinul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO