ZF 24

Datoriile de 500 mil. euro ale lui Michael Jackson ar putea fi sterse

Datoriile de 500 mil. euro ale lui Michael Jackson ar putea fi sterse
03.07.2009, 12:35 38

Organizatorii concertelor pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa le sustina la Londra, incepand din iulie, au declarat ca inregistrarile audio si video de la repetitiile starului ar putea sa genereze incasari de cateva sute de milioane de dolari, putand astfel sa stearga datoriile acestuia, scrie Mediafax.

Randy Phillips, directorul AEG Live, a declarat ca firma pe care o conduce a inregistrat suficiente cantece ale lui Michael Jackson pentru a lansa doua albume si suficient material video pentru a putea sa lanseze un film, un DVD sau chiar ambele, cu imaginile de la recentele repetitii ale megastarului, care se pregatea intens pentru cele 50 de concerte pe care ar fi trebuit sa le sustina la O2 Arena din Londra, din iulie.

Desi Michael Jackson detine jumatate din drepturile legale ale francizei Sony/ATV si multe alte bunuri, avand o avere de circa un miliard de dolari, presa internationala spune ca regretatul cantaret avea, pe de alta parte, si datorii de aproximativ 500 de milioane de dolari in momentul mortii sale. Cititi mai mult pe www.mediafax.ro

 

AFACERI DE LA ZERO