ZF 24

De urmarit, marti, pe Bursa

De urmarit, marti, pe Bursa
08.03.2010, 19:51 14

Titlurile Transelectrica (TEL), care ieri au inregistrat cea maimare scadere din sectorul energetic, de peste 2%.

Evolutia societatilor financiare (SIF-uri), care se pastreaza peminus pentru a doua sedinta consecutiv, insa reduc dinvolatiliate.

Titlurile SIF Oltenia (SIF5), care au consemnat cea mai marecorectie din categorie, de 1,2%, pe un rulaj mic insa, sub medialunii februarie. Evolutia actiunilor SIF Transilvania (SIF3), dupace compania a anuntat un dividend pentru anul trecut egal cu celdin 2008.

Actiunile Bancii Transilvania (TLV), care continua sainregistreze aprecieri, valoarea transferurilor fiind in cresterepe titlurile bancare. Actiunile bancii au consemnat scadericonstante in ultima parte a lunii februarie, dupa publicarearezultatelor financiare.

Evolutia titlurilor Broker Cluj (BRK), care revin pe scadere, cuo corectie moderata, dupa o aprecieri de pana la 8% consemnatesaptamana trecuta.

Titlurile Transilvania Constructii (COTR), compania inregistrandde la inceputul lunii o apreciere de aproape 34%, depasind pretulde 50 lei/actiune.

Evolutia principalelor piete externe, care inregistreazaparcursuri incerte, cu o volatilitate in crestere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO