ZF 24

De ziua lui, Becali nu s-a putut abtine sa nu caute calul de dar la dinti

De ziua lui, Becali nu s-a abtinut sa caute calul de dar la dinti
25.06.2009, 20:07 33

In fata Palatului, un schiop, un ars, o femeie in straie populare tinand o cruce invelita in celofan, multi cersetori si un violonist. In curtea Palatului, sarbatoritul Gigi Becali, la umbra platanilor, declamand cu paharul de sampanie in mana: "Sa traiasca Vantu, sa traiasca Voiculescu, sa traiasca Dan Diaconescu, sa traiasca si Monica Ridzi, la multi ani toti dusmanilor mei, la multi ani tot DNA-ului si lui Gigi Becali!", scrie Gandul. Dorinta lui Gigi Becali de a le ura de bine tuturor de ziua lui s-a domolit insa cand a sosit un tort cadou de George Copos. "Fiti atenti ce zgarcit e!", a exclamat Becali desfacand tortul impachetat in hartie maro si comparandu-l cu un urias buchet de flori primit de la Viorel Paunescu. "Uite, sa vedeti diferenta! Eu ii multumesc lui Copos, dar ce-i cu hartia asta maro? Asta e hartie de-aia de la C.A.P., de impachetai branza in ea!”.

Despre cum si-a intampinat europarlamentarul, latifundiarul si finantatorul Gigi Becali prietenii si dusmanii, de ziua lui, cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO