ZF 24

Dedeman merge cu un magazin de 14 mil. € la Piteşti, unde va concura cu cinci reţele

Dedeman merge cu un magazin de 14 mil. € la Piteşti,...

Autor: Cristi Moga

26.08.2013, 00:05 36
Compania de bricolaj Dedeman, deţinută de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl din Bacău, va deschide vineri un magazin la Piteşti în urma unei investiţii de 14 milioane de euro într-un oraş în care deja sunt prezenţi competitori ca Praktiker, Bricostore, BauMax, OBI sau Mr. Bricolage.
 
Magazinul din Piteşti al celor de la Dedeman va avea o suprafaţă construită de 13.700 de metri pătraţi şi va fi situat pe strada Nicolae Bălcescu, în apropierea magazinului OBI, la ieşirea din oraş către Râmnicu Vâlcea. Praktiker şi Bricostore au magazine la ieşirea din oraş spre Bucureşti, în timp ce BauMax şi Mr. Bricolage sunt prezenţi la ieşirea spre Slatina într-unul dintre oraşele cu cea mai mare concurenţă în sectorul de bricolaj. Cu peste 1.800 de case şi apartamente finalizate anul trecut, judeţul Argeş a fost în 2012 pe a şasea poziţie în topul livrărilor de locuinţe, după Ilfov, Constanţa, Cluj, Suceava şi Timiş, arată datele de la Statistică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO