ZF 24

Dezvoltatorii de malluri reactivează pe final de an proiecte de jumătate de miliard de euro în Bucureşti

Dezvoltatorii de malluri reactivează pe final de an...

Autor: Cristi Moga, Cristina Cuncea

11.11.2013, 00:08 678
Pe terenurile fostelor platforme Tricodava din Drumul Taberei şi Electroaparataj din Pantelimon în ultima săptămână au fost aduse primele utilaje cu ajutorul cărora vor fi construite două noi centre comerciale. Lângă parcul Titan portughezii de la Sonae Sierra vor să înceapă lucrările la un mall în decembrie, iar în Bucureştii Noi un grup canadian speră că va demara construcţia unui centru comercial la începutul anului viitor.
 
Vremea bună de la finalul acestui an, propice construc­ţiilor, i-a reactivat pe dez­vol­tatorii de centre comerciale care sunt în continuare inte­resaţi să-şi securizeze cele mai bune poziţii din Bucureşti, principalul motor de consum al ţării.
 
Astfel, ţinând cont de planurile anunţate recent de investitori străini ca NEPI (Africa de Sud), Auchan (Franţa), Sonae Sierra (Portugalia) sau Benevo (Canada) în următoarele 30 de luni în Capitală vor mai fi realizate investiţii de peste jumătate de miliard de euro în noi centre comerciale.
 
Unii investitori s-au pus deja „pe treabă“, astfel că în ultima săptămână a început amenajarea de şantiere pentru două proiecte care ar trebui finalizate la începutul anului 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO