ZF 24

Dezvoltatorul imobiliar Comnord Development începe în luna septembrie lucrările la un nou proiect rezidenţial în nordul Bucureştiului, investiţia fiind estimată la 30 milioane euro

Dezvoltatorul imobiliar Comnord Development începe în...

Autor: Roxana Rosu

05.07.2023, 11:44 438

Dezvoltatorul imobiliar Comnord Development începe în luna septembrie lucrările la un nou proiect rezidenţial, Quartier Du Nord, situat în nordul Bucureştiului, investiţia fiind estimată la 30 milioane euro.

Amplasat pe malul Lacului Tei, în zona Pipera-Floreasca, Quartier du Nord este un ansamblu cu 129 de unităţi rezidenţiale, de la studiouri şi apartamente cu grădină, până la apartamente de 4 camere, precum şi duplexuri. Complexul va avea 162 de locuri de parcare subterane, un parc cu loc de joacă, pompe de căldură aer-apa pentru încălzire şi răcire, panouri fotovoltaice pentru consumul de energie electrică aferent părţilor comune.

“ Acest proiect prezintă dedicarea noastră pentru a crea o fuziune armonioasă între traiul exclusivist şi designul sustenabil. Cu o infrastructură sustenabilă şi tehnologii de ultimă generaţie întreaga comunitate se va bucura de confortul şi eleganţa proiectului şi, în acelaşi timp, va contribui la un viitor mai verde.”, declară Cosmin Dinescu, partener şi CEO al Comnord Development.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO