ZF 24

DHL: Dacă România şi-ar face o listă cu dorinţe de Crăciun, prima ar trebui să fie o infrastructură mai bună

Stefano Arganese, CEO al DHL Freight pe Europa Centrală şi de Sud- Est şi Orientul Mijlociu, Africa şi America
Suntem în creştere în România, peste nivelul pieţei pe care activăm. Businessul de transport rutier este dependent de exporturile şi importurile româneşti. Depindem de evoluţia economiei.

Stefano Arganese, CEO al DHL Freight pe Europa Centrală şi de Sud- Est şi Orientul Mijlociu, Africa şi America Suntem în creştere în România, peste nivelul pieţei pe care activăm. Businessul de transport rutier este dependent de exporturile şi importurile româneşti. Depindem de evoluţia economiei.

Autor: Mirabela Tiron

13.11.2013, 00:07 406
Un camion cu marfă are nevoie de 18 ore pentru a traversa România de la sud la nord, iar Bucureştiul este în continuare deconectat de Europa din punctul de vedere al infrastructurii, este de părere Stefano Arganese, CEO al DHL Freight pe Europa Centrală şi de Sud-Est şi Orientul Mijlociu, Africa şi America.
 
„Dacă România şi-ar face o listă cu dorinţe de Crăciun atunci ar trebui ca prima do­rinţă să fie o infra­structură mai bună. (...) Există autostradă de la Bucureşti la Constanţa, însă este nevoie şi de o infrastructură care să conecteze Bucu­reş­tiul de Europa“, spune Stefano Arganese.
 
DHL Freight este divizia de transport rutier a companiei de logistică DHL, controlată de gigantul Deutsche Post (Poşta Germană). În România divizia de transport rutier este prezentă de zece ani şi are două puncte de lucru în Bucureşti şi Timişoara. În cadrul ei lucrează 50 de angajaţi. Această divizie alături de cea de curierat (DHL Express) funcţionează pe piaţa locală sub firma DHL International România. „În Ungaria sau Cehia este diferit, nivelul de infrastructură este altul“, afirmă executivul care admite că a văzut progrese şi în România. „Cu cât se face mai mult, cu atât mai bine.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO