ZF 24

DHL Express Romania l-a recrutat pe Bogdan Enache pentru pozitia de Country Managing Director, acesta fiind anterior director de vânzări la FedEx şi country manager la TNT Romania

DHL Express Romania l-a recrutat pe Bogdan Enache pentru...

Autor: Roxana Rosu

26.09.2023, 14:02 252

DHL Express Romania l-a recrutat pe Bogdan Enache pentru pozitia de Country Managing Director începând cu data de 11 septembrie,  acesta fiind anterior director de vânzări la FedEx  şi country manager la TNT Romania.

DHL Express Romania are o echipă formată din peste 600 de angajaţi, care furnizează servicii către aproape 6.000 de clienţi, şi operează o reţea de 25 de centre de expedieri la nivel naţional.

În viitorul apropiat, compania urmrează să deschidă o locaţie nouă pentru sediul operaţional din Otopeni, strategia firmei vizând şi eficientizarea şi digitalizarea proceselor vamale.

“M-am bucurat de o primire extrem de caldă şi am cunoscut deja o mare parte din echipă. Îmi doresc ca DHL Express România să-şi consolideze statutul de Great Place to Work, pentru că având cea mai bună echipă, vom livra servicii excelente pieţei locale şi implicit un set întreg de rezultate de excepţie” – a menţionat Bogdan Enache, noul Director General DHL Express România.

DHL operează în România din 1991, având în prezent o flotă de 3 aeronave şi peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele aproape 50 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO