ZF 24

Directorul general al Transgaz va fi inlocuit luni cu presedintele PNL Sibiu

18.05.2007, 15:01 31

Presedintele PNL Sibiu, Eugen Mitea, va ocupa, de luni, functia de director general la compania nationata de transport de gaze Trangaz Medias, in urma unui ordin al ministrului Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, prin care actualul director Florin Muntean (PD) a fost eliberat din functie.
"Am ordinul ministrului Vosganian de numire in functia de director general al Transgaz, care va fi dus la indeplinire luni, in Adunarea Generala a Actionarilor (AGA)", a declarat presedintele PNL Sibiu.
Propunerea de inlocuire din functie a lui Muntean a figurat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului de Administratie al Transgaz. Ordinul de inlocuire a lui Muntean va intra in vigoare luni, 21 mai, dupa AGA.
Noul director general al Transgaz nu va efectua schimari in conducerea companiei si intentioneaza sa elaboreze strategii pe termen scurt si pentru o perioada mai lunga, impreuna cu actuala conducere. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO