ZF 24

Distribuitorul de electronice Vitacom: Piaţa a rămas în stagnare şi în primul semestru

Vasile An­drei Vita, proprietarul Vi­ta­com Electronics

Creşterea pieţei va fi dirijată de segmentul accesoriilor pentru noile generaţii de gadgeturi, care datorită tehnologiilor avansate apărute sunt în continuă upgradare.

Vasile An­drei Vita, proprietarul Vi­ta­com Electronics Creşterea pieţei va fi dirijată de segmentul accesoriilor pentru noile generaţii de gadgeturi, care datorită tehnologiilor avansate apărute sunt în continuă upgradare.

Importatorul şi distribuitorul de pro­duse şi accesorii electronice Vi­ta­com Electronics din Cluj-Na­poca, controlat de omul de afaceri Vasile An­drei Vita, a realizat în primul semestru afaceri relativ similare cu aceeaşi perioadă a anului trecut şi se aşteaptă, în continuare, la o stagnare a vân­zărilor pentru anul în curs.

Compania nu a comunicat valoarea cifrei de afaceri înregistrate în primul semestru din acest an. Anul trecut vânzările Vitacom au ajuns la aproximativ 8,3 milioane de euro, în scădere cu 6% faţă de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO