ZF 24

DTZ Echinox administreaza Baneasa Business Center si Evo Center 1 Office Building, pentru Fabian

17.07.2007, 12:21 92

Companiei de servicii imobiliare DTZ Echinox a fost numita administrator al imobilelor de birouri Baneasa Business Center si Evo Center 1 Office Building, detinute de fondul britanic de investitii Fabian Capital. DTZ administreaza cele doua proprietati de la inceputul lunii iulie, se arata intr-un comunicat al DTZ.

Baneasa Business Center este o cladire de birouri cu o suprafata de circa 10.370 de metri patrati. Numarul de companii care au inchiriat spatii in Baneasa Business Center este de 12.

EVO Center 1 Office Building are o suprafata de aproximativ 3.500 de metri patrati.

Fabian Romanian Property a preluat, la mijlocul lunii iunie, pentru 23,9 milioane de euro, Baneasa Business Center, dezvoltat de compania austriaca Immoconsult Leasinggesellschaft.

Anterior fondul de investitii a cumparat, pentru 4,9 milioane de euro, cladirea de birouri Evo Center din zona Pipera-Voluntari din Bucuresti, construita de compania de dezvoltare imobiliara Adama. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO