ZF 24

Farfurii anti-criza

24.12.2008, 12:41 17

Japonezii stresati de criza globala - caderea burselor, rata in crestere a somajului si recesiunea tot mai acuta, recurg din ce in ce mai des la un mijloc infailibil de combatere a stresului – spargerea farfuriilor de perete.

Niponii se ingramadesc la The Venting Place in Tokio, unde platesc intre 200 de yeni (aproximativ 1,5 euro) si 1000 de yeni (8 euro) pentru farfurii mai mari sau mai mici.

Dupa ce sunt imbracati cu un echipament de protectie, sunt condusi intr-o incapere, unde au posibilitatea sa arunce cu vesela in niste placi de beton, pentru maxim efect.

In loc sa plateasca mai mult pentru o sedinta de psihoterapie sau sa le vina ideea sa cumpere o arma, japonezii se declara satisfacuti de aceasta solutie ieftina si "safe" de exprimare a furiei si a stresului.

O afacere inflotiroare este si IV Drip Café, unde executivilor stresati li se ofera perfuzii de 10 minute, pentru doze de vitamine care sa le sporeasca energia si sa le consolideze sistemul imunitar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO